NÁŠ TÝM

DAVID OLEJNÍČEK

Manažer restaurace

David má rád čísla. Od jedniček a nul až po miliony. Zajímá se o IT, nové technologie a integraci moderních systémů do gastronomie. Umí se postarat o bezchybný a efektivní chod nejednoho provozu. Kromě Vlněny spravuje Zippy's bitro a Avast, takže ač je to muž, s přehledem zvládá víc věcí na jednou. Na jednom místě byste ho ale hledali marně, aneb kam ho posadíte, tam ho nenajdete, nejen proto, že židlí je ve Vlněně více než 300.

Davidův tip na top chod? Pasta carbonara šéfkuchaře Pavla Lazara.

MAGDA KEJÍKOVÁ

Zástupkyně manažera restaurace

Magda vystudovala francouzštinu a při stáži na azurovém pobřeží se dostala do provozu velké plážové restaurace, nechala se strhnout atmosférou, vůní a chutí francouzské gastronomie a dalších osm let ji žila, jedla a pila. Skvělé jídlo, čilý ruch a denní výzvy v Grand Kitchen Vlněna jí jako deja vu připomínají Francii. Kromě zodpovědnosti za chod provozu si nejvíce užívá kreativní práci a v restauraci se podílí na tvorbě menu, vymýšlí sezónní drinky.

Magdin tip na top chod? Carpacio z tuňáka

 

PAVEL LAZAR

šéfkuchař

Pavel si sice rondon po práci svléká, ale šéfkuchaře si v sobě nosí ve dne v noci. Jede desítky hodin, aby povečeřel ve vyhlášené restauraci na pobřeží. Kudy chodí, tudy sbírá inspiraci na recepty a s pokorou se učí od kolegů z oboru. V restauraci GKV s výdejním pultem dlouhým "půl kilometru" a otevřenou kuchyní je každý pohyb součástí skupinové práce. Pavel řídí tým kuchařů tak precizně, jako dirigent vede orchestr k velkému Finále.

Pavlův tip na top chod? Každý den je něco top.